top of page
< Terug

Bryan Stricker

Bryan Stricker is geboren in Hoorn op 21 juni 1993. Bryan is een zeer ervaren zanger en mocht onder meer optreden op Dutch Valley, Toppers Fanzone en Ziggo Dome. Hij heeft zijn draai gevonden in het Nederpop-genre.


Bij zijn keuze voor dit genre speelde zijn passie om met een liveband te werken een belangrijke rol. Hij heeft al heel wat kilometers gemaakt als zanger door onder andere avondvullende programma’s en sfeervolle optredens bij diverse cafés, bruiloften en bedrijfsfeesten. Bovendien vind je Bryan regelmatig in de welbekende feestcafés van Amsterdam.


Op het podium weet Bryan als geen ander zijn publiek te raken met uiteenlopende songs. Van ballads tot feestnummers. Van covers tot eigen nummers, waaronder ‘Samen met jou’, ‘Alleen’, ‘Jij’ en ‘Gisteravond laat’. Speciaal voor zijn fans heeft hij een EP uitgebracht met akoestische versies van zijn eigen liedjes.


Op woensdagavond 8 september 2021 verzorgde Bryan Stricker in zijn geboorteplaats Hoorn zijn langverwachte liveshow. In schouwburg Het Park nam hij samen met een zevenkoppige band het uitzinnige publiek voor de allereerste keer mee in zijn nieuwe muzikale wereld. De visueel spetterende show stond als een huis en bevatte naast eigen nummers als ‘Samen Met Jou’ en ‘Gisteravond Laat’ een aantal bijzondere momenten, zoals kippenvelversies van ‘Een Ster’ en ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’, die Bryan opdroeg aan respectievelijk zijn overleden oma en opa, ‘Voorbij’ in duet met de talentvolle, jonge Zeeuwse zangeres EMMA MAY en een bijzondere akoestische versie van ‘Kleine Jongen’. Als klap op de vuurpijl vroeg hij zijn vriendin, met wie hij gisteren 12,5 jaar samen was, ten huwelijk. Het was een feest om niet snel te vergeten!

bottom of page