top of page
< Terug

Emma May

Emma werd geboren in Zeeland in 2000 als Emma Francke en verhuisde voor haar studie naar Utrecht. Ze wist al op jonge leeftijd dat ze muziek wilde maken. Op haar achtste kreeg zij haar eerste gitaar en is ze lessen gaan volgen. “Op mijn 18e wilde ik het roer omgooien en besloot ik een artist manager te benaderen, omdat ik op professioneel gebied eigen muziek wilde maken. Van gitaarspelen en zingen op mijn kamer, naar eigen nummers schrijven en inzingen in de muziekstudio.”


“Mijn eerste single gaat over een ex-relatie, die nog niet als afgelopen voelt. Er is nog hoop, maar om de relatie dit keer te laten lukken, zal er wel alles gegeven moeten worden van beide kanten anders wordt het ‘niets’. Ik denk dat veel mensen zich hierin kunnen herkennen en ik hoop dat ik juist deze mensen kan raken met mijn nummer.”


Klein meisje’, een Nederlandstalige R&B track in samenwerking met de talentvolle Utrechtse producer Kickoff Jacks. ‘Klein meisje’ is de opvolger van ‘Alles of niets’, Emma’s debuutsingle die eind vorig jaar verscheen

bottom of page