top of page
< Terug

Danny Plezier

De zangcarrière van zanger Danny Plezier gaat op twintigjarige leeftijd van start. Door op verschillende feestjes de microfoon te pakken.


Zo brengt Danny al vroeg een cd in eigen beheer uit, voor vrienden en familie met de titel “Waanzinnig”, waar diverse covers op staan. Dit was eigenlijk het begin om door te gaan met zingen.

Danny begint met het volgen van zangles, en doet mee aan verschillende talentenjachten. Zo langzamerhand krijgt Danny zijn eerste optredens in zijn eigen woonplaats Leiden binnen, en na wat enkele promotie optredens, gaat Danny steeds verder buiten Leiden zingen.


Zo brengt Danny in mei 2006 een cd single in eigen beheer uit, met daarop twee covers en twee eigen liedjes. “Wat wil jij” en “Vanavond weer feest” zijn de eerste liedjes op van Danny Plezier.


Na deze single, volgt een optreden in de Leidse Groenoordhallen, waar Danny in het voorprogramma mag staan van het Hollandse Sterrenfeest, waar 12.000 mensen de Groenoordhallen bezochten. Dit was voor Danny een unieke ervaring in zijn nog prille carrière. In een periode van 2 jaar wist Danny zich te mengen tussen artiesten.


In februari 2011, besluit Danny een oud liedje van Koos Alberts in een modern jasje te steken, en zo komt het liedje “Ik zal er altijd voor je wezen” op schijf uit. Dit liedje past zeer goed bij Danny en dat blijkt uit de vele aanvragen om op te treden bij verschillende evenementen. Zo neemt hij met Naomi de cover “Ik zal altijd op je wachten” tussendoor op en ligt er momenteel een liedje nog op de planken die medio 2013 uitgebracht zal worden. Kortom Danny Plezier timmert nog steeds hard aan de weg…

bottom of page